HAS DONER KEBAB GROTE BEER ROTTERDAM

HAS DONER KEBAB GROTE BEER ROTTERDAM Voor de lekkerste Turkse broodjes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2162 beoordelingen
2 jul 2020 om 22:34 Heerlijk gegeten. Me eten was er al na 35 minuten! Top service en top bezorging
2 jul 2020 om 8:50 Zure knoflooksaus eten was koud kaas zat er niet eens op sorry maar ik bestel hier niet meer hebben t opgegeten omdat we honger hadden maar liefste had ik gebeld na 20 euro plus 2 euro fooi aan koud eten.
1 jul 2020 om 20:55 Patat slap, het vlees was verbrand niet lekker
30 jun 2020 om 22:35 Zeer snelle levering en weer lekker gegeten!
30 jun 2020 om 11:56 Hulde aan de kok/bereider. De hassalon kapsalon was heerlijk. Groente was vers en de patat was krokant! NIET SLAP! Als ik s'avonds weer trek/honger heb dan heb je aan HAS doner een goeie.
30 jun 2020 om 10:21 Eten was genoeg en erg lekker alleen jammer genoeg niet op de afgesproken tijd
29 jun 2020 om 7:38 Patat was slap en vlees had veel harde stukken. Mijn drinken was even warm als mijn kapsalon..
29 jun 2020 om 0:35 Zo als altijd lekkere broodjes en netjes op tijd!
28 jun 2020 om 22:01 Ben tevreden
27 jun 2020 om 22:14 Eten was super lekker en goed warm bij bezorging. Alleen jammer dat het bijna een uur duurde tot het bezorgd werd maar voor de rest echt geen klachten.
27 jun 2020 om 9:38 Het was mega snel en leKker!!
27 jun 2020 om 6:48 Eten was heel weinig voor wat je betaald. Bestelde extra vlees, maar dat zat er voor mijn gevoel niet bij.. Moest 1,5 uur wachten tot het eten er eindelijk was.