HAS DONER KEBAB GROTE BEER ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3164 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HAS Doner Kebab Grote Beer Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 15:39 Eten was super slecht, he5 was koud bij aankomst. Mijn cola was warm en de bezorger was niet eens vriendelijk. Ik bestel nooit meer bij hun
24 sep 2022 om 19:16 Lekker zoals altijd niks te klagen!!
10 sep 2022 om 21:27 Lekker als altijd. Maar als je dan een sms’je krijgt waarin staat: we komen het over 90 minuten bezorgen, dan word je daar wel even minder blij van. Aan de andere kant valt dan ook weer mee als ze dan na 60 minuten komen.
10 sep 2022 om 21:02 Netjes volgens de aangegeven tijd en super vriendelijke bezorger! Top eten
9 sep 2022 om 20:37 Alles was prima!
4 sep 2022 om 19:57 Ik had een grote kapsalon. Ik snap best dat alles duurder wordt maar als ik 10 euro voor een grote kapsalon betaal, dan wil ik wel een grote hebben en niet een half bakje. Maar hij was heerlijk. Volgende x neem ik een gewone dan krijg ik net zoveel
3 sep 2022 om 21:32 Eten was niet zo als we gewend zijn patat was rauw vlees was niet echt geweldig beetje slaperig
29 aug 2022 om 20:26 The durum kepab was delivered very cold after waiting for 90mins for delivery. The kebap was all burned, you could barely see that was actually meat. Very disappointed with the order and won’t recommend it for next time.
28 aug 2022 om 21:38 Heerlijk!! En heel snel bezorgd. Top!
21 aug 2022 om 0:12 Mijn eten werd supper goed op tijd bezorgd en een supper vriendelijke bezorger. TOP….!!!
19 aug 2022 om 14:57 Was exact op tijd en smaakte prima
15 aug 2022 om 16:40 Wij wonen echt vlakbij Has, ipv 90 min was de bestelling er na 65 min ongeveer wat ik nog super lang vond, en dat om 22.00u! De kapsalon was heet, de patat slap en heel weinig, extra vlees besteld en amper sla en tomaat. Slecht!!!!!!!