HAS DONER KEBAB GROTE BEER ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3477 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HAS Doner Kebab Grote Beer Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 5:16 Kapsalon was goed. Ik had alleen 2 caprisuns besteld en kreeg er maar 1. Ook het zakje voor de sambal vond ik een beetje gierig… ik had de sambal in een bakje verwacht zoals de knoflooksaus.
5 apr 2024 om 9:01 Had de dubbeldekker doner voor 17eu maar er stond dat je ook nog 6hotwings bij krijg niet gekregen! De bezorger rende zo hard weg snapte er niks van Geen hotwings bij de dubbeldekker
30 mrt 2024 om 19:38 Kapsalon verdronk in de saus, ook geen lekkere saus. Overdreven veel kaas ook. Zoon en ik werden er beiden misselijk van en hebben het niet opgegeten. Beiden ook binnen het uur aan de race. Jammer, want was tot een tijdje geleden altijd tevreden
30 mrt 2024 om 10:20 Kapsalon weer top! Bezorgtijd goed!
23 mrt 2024 om 21:01 food is cold, and was delivered so late, and someone messed up with my order
12 mrt 2024 om 18:09 Zowel het eten als de bezorgtijd waren geweldig!
8 mrt 2024 om 21:43 Eten was prima bezorgtijd voor een vrijdagavond zoals je kunt verwacht wat langer maar dat is bij ons ingecalculeerd
4 mrt 2024 om 22:50 Het duurde ruim twee uur voor de bestelling er was. Ik heb er achter aangebeld, en ze zeiden in nauwelijks begrijpbaar Nederlands, dat ze de ebstelling nooit hadden gekregen.
4 mrt 2024 om 21:48 Bestelling na 1 uur en 15 minuten nog steeds niet ontvangen. Ik belde om te vragen waar het bleef. Zonder mijn adres te weten zei de onvriendelijke man nog een paar minuten. Uiteindelijk na bijna 2 uur een "prima" kapsalon ontvangen. Nooit meer dus.
25 feb 2024 om 11:41 Eten was echt al koud maar wel lekker en duurde meer dan een uur voordat het aankwam
22 feb 2024 om 22:29 Eten kwam snel aan en was nog lekker warm.
19 feb 2024 om 13:07 Aardige bezorger lekker broodje !